Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο του 1983.
Από νωρίς άρχισε να με ελκύει ο χώρος της γραφιστικής και στην ηλικία των δεκατεσσάρων άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα design.

Το 2004 αποφοίτησα από τη σχολή Applied Arts Studies και το 2006 απέκτησα το BA, Bachelor of Arts in Graphic Design του πανεπιστημίου UCLAN, University of Central Lancashire, όπου στην έκθεση αποφοίτων κατέκτησα το βραβείο "The Best of the Show".

To 2004 έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα στο δημιουργικό γραφείο Creative Ideas με βασική μου εργασία τη δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας του ξενοδοχείου Les Lazaristes στη Θεσσαλονίκη. Το 2005 εργάστηκα για την εταιρία διαφημιστικών μέσων Qvision S.A. στη θέση του Design Manager ενώ από το 2006 έως το 2009 εργάστηκα στη διαφημιστική εταιρία Metagenesis Adv. αναλαμβάνοντας ποικίλα projects για πελάτες όπως: Astra Airlines, Roma Pizza, Applied Arts Studies, Sedia, Lamaline, Δήμος Αγίου Αθανασίου, Citroen & Skoda Γιαννίρης κ.α.

Το Δεκέμβριο του 2012 βρέθηκα να διευθύνω το δημιουργικό τμήμα της εταιρίας γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ μόδας Axel Accessories αναλαμβάνοντας την επικοινωνία της εταιρίας και τη διαφημιστική της προβολή.

Σήμερα εργάζομαι ως freelancer art director καθώς και ως σύμβουλος επικοινωνίας & σχεδιασμού για εταιρίες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.Έχω παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε διάφορα συνέδρια & ημερίδες όπως:

4ο Διεθνές Συνέδριο Τυπογραφίας & Οπτικής Επικοινωνίας “ICTVC” (Λευκωσία, Κύπρος)
2ο Διεθνές Συνέδριο Τυπογραφίας & Οπτικής Επικοινωνίας “ICTVC” (Θεσσαλονίκη)
Διεθνής Έκθεση Διαφημιστικών Μέσων (Ντίσελντορφ, Γερμανία)
«TEDx Thessaloniki»
«Το Marketing Κερδίζει» Ημερίδα “εεδε - ειμ”
«Ανταγωνιστικότητα μέσω του Design» Ημερίδα
3ο Πολυσυνέδριο "Καινοτομία & Ανάπτυξη"
"Money Show" Πολυσυνέδριο
«Addicted» Ημερίδα με θέμα την ελληνική διαφήμιση “Ε.Δ.Ε.Ε.”
«D-day» Ημερίδα με θέμα το ελληνικό Design
«Brief - Πελατειακές Σχέσεις» Σεμινάριο κ.α.